Вход | Регистрация

Отворен Парламент

граждански гласове

Кръгла маса: Честни и прозрачни избори 2013

Отворен парламент | сряда, 03 април 2013

Днес, от 10:00ч. Отворен парламент - граждански гласове ще излъчат на живо дискусията ЧЕСТНИ И ПРОЗРАЧНИ ИЗБОРИ 2013.

Дискусията е организирана от Фондация „Медийна демокрация”. На кръгла маса ще бъде обсъдена ролята на гражданското общество и на медиите за провеждането на честни и прозрачни избори. Силна или слаба е властта на граждани и на медии – какви са тенденциите, рисковете и перспективите в навечерието на официалния старт на кампанията.

Участастници и теми на изказванията:

Антоанета Цонева | Институт за развитие на публичната среда: Изборният процес: актуални проблеми

ВАНЯ КАШУКЕЕВА-НУШЕВА | Асоциация „Прозрачност без граници”: Гражданският мониторинг като фактор за повишаване на прозрачността и почтеността на изборите

ОРЛИН СПАСОВ | Фондация „Медийна демокрация”: Медиите и публиката: информираният избор?

Гледайте на живо тук: http://www.livestream.com/openparliamentbg

Пояснение: Никой от организаторите или участниците в дискусията няма нищо общо с рекламите, които livestream.com пуска в началото. Те могат да бъдат спрени след 5-тата секунда или изцяло изолирани с приложението за Firefox и Chrome AdBlock.

Watch live streaming video from openparliamentbg at livestream.com

Коментари

Автор: Кобург Велчев, публикувано: сряда, 03 април 2013, 10:10:11

Къде е Фискалният Резерв ?????
Май може само да умираме свободно, или да се запалим, както това направиха 5 човека !!! Досега. След управлението на групировката ГЕРБ - мафия от мутри, трафиканти, ченгета, тарикати без дипломи и милиционери !!!!
Според официални данни Фискалният Резерв сега е около 4 милиарда лева. Нетно, т.е. реално, Резервът е на МИНУС !!!! Пари няма !!!!!! Защото Сребърният Фонд и Фондът за Козлодуй общо са над 2.5 милиарда , а нашите лични здравни вноски от резерва на НЗОК, които БОЙКО и Дянков откраднаха, са около 2 милиарда !!!!! ГЕРБаджиите щели да ги пазят във фискалния резерв. Къде са парите за здраве ??? В коя сметка са ??? Какво остана от тях ??? Май нищо !!!
Съд за Бойко Борисов и Симеон Дянков !!!!!